- มิถุนายน 19, 2019
- คณะทรัพยากรชีวภาพและเทคโนโลยี
- การวิเคราะห์สมบัติของรงควัตุแอนโทไซยานินในดอกกล้วยไม้และบัว (Analysis of properties of anthocyanins in Thai orchids and waterlilies)
- การวิเคราะห์ปริมาณสารออกฤทธิ์ในผลไม้ท้องถิ่นที่สำคัญของประเทศไทย (Analysis of bioactive compound contents in commercial fruits locally cultivated in Thailand)
- การลดอาการผิดปกติของผลิตผลสดระหว่างการเก็บรักษา (Alleviation of physiological disorders during storage of horticultural crops)
- การพัฒนาสารเคลือบผิวและบรรจุภัณฑ์ของผลิตผลสด (Development of coating materials and packaging for fresh produce)
- การใช้สารระเหยควบคุมคุณภาพของผลิตผลระหว่างการเก็บรักษา (Control of storage quality of horticultural crops using volatile compounds)
- ระบบการเก็บรักษาและลอจิสติกส์ของผลิตผลสด (Storage system and logistics of fresh produce)